Άρης: Ετοιμάζει Ετέμπο ο Πάρντιου

Άρης: Ετοιμάζει Ετέμπο ο Πάρντιου

Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στην αυριανή (15/10) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα έχει η ενδεκάδα του Άρη στο αυριανό (15/10) παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Νιγηριανός μέσος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά στις προπονήσεις και ακόμα και αν δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, είναι ξεκάθαρο ότι ο Πάρντιου τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα.

Ο Ετέμπο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο παρτενέρ του Νταμπό στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους και σε ρόλο επιτελικού χαφ θα ξεκινήσει ο Γκαρθία, καθώς ο προπονητής του Άρη θα αλλάξει και πάλι το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1. Ερωτηματικό αποτελεί, πάντως, το αν ο Ιτούρμπε θα παραμείνει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, καθώς οι Πάλμα και Καμάτσο διεκδικούν τη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Πέθανε ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης από καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτησή του

Η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή, με τις «γνωστές» απουσίες των τραυματιών Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ