Ολυμπιακός: Ανάρτηση με νόημα από τον Μίτσελ (pic)

Ολυμπιακός: Ανάρτηση με νόημα από τον Μίτσελ (pic)

Το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού στα social media.

Ζωντανός στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης και της πρόκρισης στο Europa Conference League έμεινε ο Ολυμπιακός, μετά το 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ένα παιχνίδι το οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει, καθώς είχαν δοκάρι με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και ευκαιρίες με τους Ντόι, Κούντε και Μπιέλ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός του «όλα στραβά κι ανάποδα», η… Βρέμη, η παράνοια και δυο παιδιά που έδειξαν την περιουσία

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση στο Αζερμπαϊτζάν, ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ, έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε: «Υπάρχει πάντα ένα γκολ παραπάνω… σε όλα στη ζωή». Ενα μήνυμα όλο νόημα από τον Ισπανό τεχνικό, που έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα των πρωταθλητών και δουλεύει σκληρά για να γίνει και πάλι τον Ολυμπιακό παντοδύναμο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μίτσελ βλέπει την ομάδα του σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και να σημειώνει πρόοδο στα τελευταία παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη Κυριακή να κερδίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη και να σημειώνει τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά και να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στην χθεσινή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Δείτε την ανάρτηση του Μίτσελ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ