ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Λαμία έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη ύστερα από επτά αγωνιστικές. Στις πρώτες πέντε δεν τα είχε καταφέρει ακόμη, όμως μπόρεσε την αμέσως επόμενη εβδομάδα να φύγει νικήτρια με 1-0 από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Ιωνικού, σε αγώνα στον οποίο ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με γκολ του Ντε Βισέντι και στη συνέχεια παρά την ισοφάριση (47’) και την πίεση που δέχθηκε άντεξε και δεν έφυγε με άδεια χέρια. Εμφανίζει τεράστιο θέμα στην παραγωγή φάσεων και στο σκοράρισμα, ενώ και πίσω σπανιώς αντέχει απέναντι σε ομάδα που κρατούν μπάλα και έχουν επιθετικές αρετές.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός έκανε νωρίς προετοιμασία, φέτος, λόγω των πρόωρων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετείχε, ενώ μεταγραφικά ενισχύθηκε ουσιαστικά με τους Βέρμπιτς, Σποράρ, Τσέριν και Μπερνάρντ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μετρά επτά νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, φέτος. Μετά το παλικαρίσιο διπλό στην Τούμπα (2-1 με ανατροπή) και έχοντας ξανά ως πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ, φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, παίρνοντας αυτό που ήθελε. Σε αγώνα στον οποίο κυριάρχησε, έφτασε στο τελικό 1-0 με γκολ-πέναλτι του Αϊτόρ στο 80ο λεπτό. Τελείωσε το ματς με 19 ολοκληρωμένες προσπάθειες και ποσοστό κατοχής 64%.

 

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής.

 

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Μπερνάρ: «Αν δουλέψουμε σκληρά θα μείνουμε στην κορυφή»

 

Για τη δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολη αλλά και για τη στήριξη του κόσμου μίλησε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ.

 

Όσα είπε ο Μπερνάρ:

 

Για τη νίκη επί του Αστέρα: «Ήταν όντως το πιο δύσκολο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο κόντρα στον Αστέρα. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα, κάθε ματς θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο, επειδή είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αντίπαλος θα θέλει να μας νικήσει. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωτοπόρο.

Δεν έχει σημασία αν θα παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να σπάσουν το αήττητό μας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ίσως μία ευκαιρία να αποδειχτεί αρκετή. Για εμάς, αυτή η περίσταση προέκυψε από το πέναλτι και το αξιοποιήσαμε. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε».

Για τη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού: «Παίζουν μαζί μας. Στην κυριολεξία. Συμμετέχουν στον ρυθμό που προσπαθούμε να δώσουμε στο ματς και δείχνουν υπομονή όταν δεν έχουμε πετύχει τον σκοπό μας. Μας δίνουν πάρα πολλή ενέργεια. Βλέπουν ότι σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε και καταβάλλουμε προσπάθεια για να τους προσφέρουμε χαρές. Εμείς παίζουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο και όσοι μας βλέπουν το ξέρουν. Θέλουμε να φεύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο. Όταν τους κάνουμε χαρούμενους, είμαστε χαρούμενοι κι εμείς».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι, να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και θα μείνουμε στην κορυφή».

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ