ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming: Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έμπαινε ως φαβορί στην διοργάνωση, φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν μεγάλο μέρος του ρόστερ που τους πήγε στο περσινό Final 4, έκαναν προσθήκες που μοιάζουν να τον έχουν κάνει καλύτερο και κοιτάνε στα ίσια μεγάλες ομάδες. Το απέδειξαν μάλιστα και στην πρεμιέρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Με κορυφαίους τους Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπολομπόι και τον Λαρεντζάκη, το σύνολο του Μπαρτζώκα έφτασε σε τεράστια νίκη με 80-70. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε στην πρεμιέρα του Απόλλωνα Πάτρας με 87-61, χωρίς να συναντήσει προβλήματα. Ξανά πρώτος σκόρερ, με 20 πόντους, ο Βεζένκοφ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η Ζαλγκίρις πάλεψε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, όμως γνώρισε απώλεια στις λεπτομέρειες στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το τελικό 84-83 διαμορφώθηκε ύστερα από μια κάκιστη 3η περίοδο για τους Λιθουανούς, που έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία χρόνια δεν έχουν βλέψεις να πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση. Πολύ απαιτητική η αποψινή αποστολή στη Φάληρο, ακόμη και αν το ΣΕΦ δεν θα έχει φιλάθλους. Η ομάδα από τη Λιθουανία εμφανίζει πολλά κενά στην αμυντική λειτουργία της, κάτι που φανέρωσε με τον καλύτερο τρόπο η Μακάμπι στο περασμένο ματς.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Μπολομπόι: «Θα καλύψουμε την απουσία του κόσμου, με ενέργεια και σοβαρότητα»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα»

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και ζήτησε την προσοχή όλων.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

Για το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην EuroLeague στο γήπεδο μας. Θα θέλαμε να έχει κόσμο το γήπεδο και το γεγονός πως δεν θα έχει είναι μεγάλο μείον για εμάς. Πρώτον, γιατί θα θέλαμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, μετά τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και δεύτερον γιατί χρειαζόμαστε την στήριξή του».

Για το προφίλ της Ζάλγκιρις: «Είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, παίρνοντας παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, αλλά και καινούργιους ξένους. Είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, κάτι που φάνηκε και με την Μακάμπι.

Βάζει μεγάλη πίεση στην μπάλα, κάνει παγίδα σε κάθε σκριν και παίζει με μεγάλη ένταση, ενώ πάει δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Σε καμία περίπτωση υποτίμηση του αντιπάλου. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί. Είναι μία ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες της Euroleague. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σε καμία περίπτωση να μην την υποτιμήσουμε».

Για το γεγονός ότι αντίπαλοι προπονητές επαινούν τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Οι νίκες είναι σημαντικό πράγμα αλλά, ο τρόπος που παίζεις, εμπεριέχει κάποια δημιουργικότητα για τους προπονητές και είναι μια ικανοποίηση να λέγεται.

Ο «μαγικός» κόσμος του NBA παίζει… μπάλα εδώ

Βέβαια, πρέπει να ξέρουμε και το κίνητρο αυτών που το λένε. Μερικές φορές το λένε για να… κοιμίσουν, λίγο για να έχουν κάποιο άλλοθι σε περίπτωση ήττας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε γιατί συμβαίνει. Από την άλλη, όλοι λένε ότι είμαστε οι πιο έτοιμοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό. Με την Μπαρτσελόνα που παίξαμε για παράδειγμα, είχαμε ίδιο αριθμό αλλαγών στα ρόστερ μας. Νομίζω κάναμε 5 προσθήκες όπως και αυτοί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ