Άρης: «Λαβωμένος» αλλά αποφασισμένος στη Λεωφόρο

Άρης: «Λαβωμένος» αλλά αποφασισμένος στη Λεωφόρο

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλουν, όμως, να μπουν ξανά στο «κόλπο» για μια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ουκ ολίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για το σημερινό (19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Άρης, που είναι, όμως, αποφασισμένος να βάλει ξανά «φωτιά» στο πρωτάθλημα, σπάζοντας το αήττητο του Παναθηναϊκού. Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μανσίνι, που δεν ξεπέρασε, πλήρως, τον τραυματισμό του και αποφασίστηκε να μη ρισκάρει.

Ακόμα, εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Καμάτσο, ενώ στη διάθεση του Άγγλου τεχνικού δεν βρίσκεται και ο βασικός χαφ Ντουκουρέ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Τέλος, προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής και ο Μπράμπετς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, κρίθηκε, όμως, ανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Από σύμμαχος… εχθρός: Ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Μουράτογλου! (vids)

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην άμυνα, καθώς ο Οντουμάτζιο θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ακόμα τερματοφύλακας θα είναι ο Κουέστα.

Πολλά, όμως, είναι τα ερωτηματικά για τις υπόλοιπες γραμμές. Οι Νταμπό και Ντιόπ διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ. Ακόμα, οι Πάλμα, Ιτούρμπε και Γκαρσία είναι υποψήφιοι για τις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ως επιτελικός χαφ, αν και ο Γκαρθία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Τέλος, οι Ζερβίνιο και Γκρέι διεκδικούν θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ