Άρης: Νοκ άουτ οι Μαντσίνι, Καμάτσο και Μπράμπετς ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Νοκ άουτ οι Μαντσίνι, Καμάτσο και Μπράμπετς ενόψει Παναθηναϊκού

Με προβλήματα η αποστολή του Άρη για το αυριανό (24/10) εκτός έδρας ντέρμπι στην Λεωφόρο, καθώς ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Τσέχος στόπερ κρίθηκε ανέτοιμος.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο αυριανό (24/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Άρης. Συγκεκριμένα ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντάνιελ Μανσίνι και Ράφαελ Καμάτσο, καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ακόμα, ο Μπράμπετς ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και επέστρεψε στις προπονήσεις, κρίθηκε, όμως ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο: Γνωστός προπονητής διαγνώστηκε με καρκίνο

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Mancini, Camacho, (τραυματίες), Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ