Κουέστα: «Θα μετρήσει και η παραμικρή λεπτομέρεια στη Λεωφόρο»

Κουέστα: «Θα μετρήσει και η παραμικρή λεπτομέρεια στη Λεωφόρο»

Για την παρουσία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα.

O Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τη φετινή φετινή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα αλλά και για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο». Χαρακτηριστικά για τη αναμέτρηση ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να φέρει είτε τη νίκη είτε την ισοπαλία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

Για το αν κάνει την πιο ώριμη χρονιά του στον Άρη:

«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω αποκτήσει εμπειρία, αισθάνομαι άνετα, αυτή χρονιά έχει πάει καλά και έχουμε δέσει καλά, αλλά χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης»».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Να συνδυάσει ουσία με… ιστορία

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Άρης:

«Σίγουρα έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης γι’ αυτό είναι ότι αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι τραυματίες και δεν έχουν ενσωματωθεί σωστά μέχρι στιγμής. Σίγουρα αυτό που πρέπει να δείξουμε στο παιχνίδι μας είναι να έχουμε καλύτερη συνεργασία, επικοινωνία και να δείξουμε την ομάδα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι στην καλύτερη του στιγμή ο Παναθηναϊκός, έχει κερδίσει αυτά τα οκτώ παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά και πολύ ωραίο. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αυτό θεωρώ θα είναι το κλειδί, γιατί και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει είτε στη νίκη, είτε στην ήττα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ