Σάστρε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα»

Σάστρε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα»

Ο Ζόαν Σάστρε μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Αστέρα στην Τούμπα και για το πως βιώνει ο ίδιος τη φετινή σεζόν.

Ο Ζόαν Σάστρε μίλησε για το ντέρμπι της περασμένης βδομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για τη αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα για το ματς κόντρα στους «Αρκάδες» ανέφερε πως έχουν κάνει καλή προετοιμασία και είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε επίσης: Διαφωνία Κιν και Νέβιλ για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι από τις νίκες που σε «μεγαλώνουν» σαν ομάδα, δείξαμε ότι το θέλαμε, είχαμε μεγάλη θέληση. Παίξαμε για 90 λεπτά δεν το παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. Μπήκαμε με ορμή, με πάθος, αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι μεγαλώνεις σαν ομάδα μέσα από δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μετά από αυτό το παιχνίδι μπορεί να χτίσει ένα σερί:

«Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι κάθε επόμενο παιχνίδι, θα εστιάσουμε στο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε από πέρσι».

Για το πως είναι η σεζόν για τον ίδιο:

«Είμαι πάντα προετοιμασμένος να παίξω, προπονούμαι σκληρά, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, έχουμε παίκτες με ποιότητα σε κάθε θέση. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να είμαι στη διάθεση του προπονητή, όποτε με χρειαστεί».

Για το παιχνίδι που περιμένει με τον Αστέρα:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ