Ρότσα: «Μου αρέσει ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ρότσα: «Μου αρέσει ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, τον τραυματισμό του Αϊτόρ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και με τη χθεσινή (24/10) νίκη απέναντι στον Άρη, έκανε το 9Χ9, ισοφαρίζοντας το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας του, από τη σεζόν 1994-1995 με προπονητή τότε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», παραχώρησε συνέντευξη και σχολίασε τη φετινή ομάδα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αϊτόρ, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Απίθανα σκηνικά στους Μπακς: «Τοξική ατμόσφαιρα, ο προπονητής τον αποκάλεσε κουρ@δ@»

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-το ρεκόρ του 9Χ9 που ισοφάρισε χθες ο Παναθηναϊκός:

«Είχαμε κάνει τότε 24 ματς να χάσουμε, μέχρι να συμβεί από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πολύ νωρίς. Εύχομαι και η τωρινή ομάδα να τα καταφέρει όπως κι εμείς τότε».

-τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει. Έχει αρκετές λύσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να καλύψει το κενό του Αϊτόρ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης, που προσφέρει πολλά γκολ. Είναι σαν να λέγαμε στην εποχή μου πως τραυματιζόταν ο Βαζέχα. Ο Παναθηναϊκός παίζει επιθετικό παιχνίδι. Εμείς τότε κάναμε ένα τρικ, βάζαμε τον Γεωργιάδη του Σάββα πίσω από τον Δώνη και τώρα ο Γιοβάνοβιτς παίζει με τον Σάντσες να γίνεται συχνά τριάδα στην άμυνα με Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Έτσι εκμεταλλεύεται και τον Χουάνκαρ που είναι πολύ καλός επιθετικά από τα αριστερά».

-τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μου κάνουν εντύπωση πολλά πράγματα από τον Ιβάν. Κρατά χαμηλούς τόνους, κάνει πολύ ωραίες δηλώσεις, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Όπως είπε και ο ίδιος χθες, πλέον ο κόσμος περιμένει πώς και πώς τα Σαββατοκύριακα για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και δυστυχώς η Λεωφόρος φαίνεται πολύ μικρή. Χαίρομαι πολύ για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

-τον τραυματισμό του Αϊτόρ:

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Αϊτόρ. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είναι κρίμα. Ήταν η κακιά στιγμή, εμείς παίζαμε σε πολύ χειρότερα γήπεδα και δεν είχαμε πολλούς τέτοιους τραυματισμούς. Ίσως φταίει η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών που είναι μεγαλύτερη τώρα».

-τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει:

«Ο Ρούμπεν δίνει μια σιγουριά στην ανάπτυξη της ομάδας, μαρκάρει, δίνει τον ρυθμό… Είναι παίκτης-έκπληξη για μένα. Μου αρέσει πολύ και ο Σπόραρ, γιατί είναι μεν στο γκολ, αλλά ταυτόχρονα παίζει στο όριο του οφσάιντ και απασχολεί την άμυνα. Θα είναι μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-την παρουσία του στον πάγκο του Θεσπρωτό:

«Περιμένουμε να δούμε πότε θα πάρουν οι ομάδες τα χρήματα από πέρσι από το ποσοστό του στοιχήματος. Λένε πως θα αρχίσουμε στις 6 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα, αλλά εγώ αμφιβάλω αν θα γίνει. Υπάρχουν πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Εμείς έχουμε κάνει τρεις μήνες προετοιμασίας πλέον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ