ΟΦΗ: Έρχεται σήμερα ο Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Έρχεται σήμερα ο Νταμπράουσκας

Στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη ο Βάλντας Νταμπράουσκας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ΟΦΗ.

Πολύ κοντά στο να κλείσει τον επόμενο προπονητή, βρίσκεται ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Λιθουανό προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Νταμπράουσκας αναμένεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10), για να ολοκληρώσει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και να αναλάβει χρέη προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ολική ρήξη ο Αϊτόρ και τέλος η σεζόν!

Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και της Λαμίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Γεντί Κουλέ και να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τη νέα του ομάδα.

Την περσινή σεζόν κάθισε στον πάγκο της Κροάτικης Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ακόμα έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τη Λουντογκόρετς (είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League), τη Ρίγα, τη Ζάλγκιρις Βίλνιους και την Εκράνας Πενεβέζις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ