Άρης: Οι αλλαγές του Πάρντιου και ο Ζερβίνιο

Άρης: Οι αλλαγές του Πάρντιου και ο Ζερβίνιο

O Άγγλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός θα απολογηθεί σήμερα για το παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εντός έδρας παιχνίδι (30/10) με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Οι Γκαρθία και Γκρέι αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα, ο Εμπακατά θα επιστρέψει πιθανότατα στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Οντουμπάζιο θα μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Βόλτα με το τρενάκι του τρόμου (vids)

Υποψηφιότητα για το κέντρο της άμυνας θέτει και ο Μπράμπετς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.Ο Μανσίνι θα επιστρέψει στην αποστολή, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όμως, δεν θα είναι σίγουρη και η παρουσία του στην ενδεκάδα, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Τέλος, ο Ζερβίνιο θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε χειρονομία μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αύριο και ο Πάρντιου θα γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ