Τι συμβαίνει με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Οι σκάουτερς της «OPAP Arena» και το ποσό «μαμούθ» που θέλει η Ένωση

Τι συμβαίνει με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Οι σκάουτερς της «OPAP Arena» και το ποσό «μαμούθ» που θέλει η Ένωση

Σκάουτερς από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αναμένεται να δώσουν το «παρών» την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Λιβάι Γκαρσία. Τα δεδομένα με τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και το ποσό που θέλει η Ένωση.

Η εξέλιξη και το μεγάλο «μπαμ» του Λιβάι Γκαρσία, είναι στα βασικά αίτια της πολύ καλής εικόνας που παρουσιάζει η ΑΕΚ γενικότερα με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκτοξεύσει την απόδοση του, με τον Αργεντινό κόουτς να έχει βρει τα «κουμπιά» του καλύτερα από κάθε άλλον προπονητή που είχε στην Ένωση τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός που έδειξε το ταβάνι του, το εφιαλτικό deja vu, ο «Ρομπέρτο», τα μεγάλα κέρδη και όσα έρχονται…

Ήδη, ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετράει 5 γκολ στις 9 αγωνιστικές της Super League. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής θα δώσουν το «παρών» στην «OPAP Arena» για το ματς με τον ΠΑΟΚ, σκάουτερς από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, σκάουτερς της Λειψίας και της Λάτσιο αναμένεται να δώσουν το παρών για χάρη του. Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται στην Opap Aren τους «ασπρόμαυρους», με Γερμανούς και Ιταλούς να έρχονται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η εξέλιξη αυτή δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση, καθώς περίμεναν καιρό τώρα το «ξεπέταγμα» του Γκαρσία. Για αυτό άλλωστε η Ένωση έχει θέσει από πέρσι την τιμή του αρκετά ψηλά.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν ένα ποσό που φτάνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αφήσουν τον Λιβάι να αποχωρήσει από την Αθήνα. Θυμίζουμε, πως το περσινό καλοκαίρι η Βόλφσμπουργκ είχε καταθέσει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ρίχνει άκυρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ