Ρέτσος: «Αξίζαμε τη νίκη με τη Φράιμπουργκ –  Έχουμε πολλή ποιότητα»

Ρέτσος: «Αξίζαμε τη νίκη με τη Φράιμπουργκ – Έχουμε πολλή ποιότητα»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ και για την εικόνα του Ολυμπιακού που όπως τόνισε άξιζε τη νίκη στη Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη για φέτος με το 1-1 κόντρα στη Φράιμουργκ και τη νίκη της Ναντ επί της Καραμπάγκ, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να τονίζει σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» πως οι Πειραιώτες άξιζαν τη νίκη στη Γερμανία.

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε λόγο παράλληλα για διαιτητικά λάθη που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να φύγει με το διπλό, ενώ στάθηκε στην ποιότητα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ του Αλμέιδα (vids)

Όσα είπε ο Ρέτσος:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για μας, δείχνουμε βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Τα τελευταία 10 λεπτά υπήρχε μία αδικία, διότι ενώ πιεζόμασταν, καταφέρναμε να αμυνθούμε. Πήραμε μία κόκκινη που δεν έπρεπε να υπάρξει, κάποια σφυρίγματα ήταν δικά μας και όχι της άλλης ομάδας! Νιώσαμε μία αδικία από το διαιτητή, που δεν βρίσκω το λόγο. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και με το παραπάνω και αξίζαμε τη νίκη εναντίον μίας πάρα πολύ καλής ομάδας στη Γερμανία. Προχωράμε και πιστεύω, ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Δείχνουμε βελτίωση σε όλους τους αγώνες, το βλέπετε, το βλέπουμε, το νιώθουμε. Έχουμε γίνει πιο συμπαγής ως ομάδα, έχουμε πολλή ποιότητα. Αναμένουμε τα επόμενα παιχνίδια και είμαστε πανέτοιμοι για τις νίκες στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ