Άρης: Με πέντε αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Με πέντε αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και με 4-2-3-1 παρατάσσει τους κιτρινόμαυρους ο Πάρντιου απέναντι στην ομάδα της Κρήτης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Πάρντιου επιμένει στο ίδιο σύστημα (4-2-3-1) στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα, παρατάσσει την ομάδα του με πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκρέι ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης αντί του τιμωρημένου Ζερβίνιο.

Ο Μαντσίνι επιστρέφει στο βασικό σχήμα καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Μπράμπετς. Ακόμα, νέο πρόσωπο θα είναι και ο Γκαρθία, σε ρόλο επιτελικού χαφ. Τέλος, ο Πίρσμαν θα αντικαταστήσει τον Μαζικού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: «Καθάρισε» σε 6 λεπτά και τώρα… Λεωφόρος

Ο Πάρντιου παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρσία αριστερά και ο Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ