Το 10Χ10 έγινε: Τι «κυνηγάει» τώρα ο Παναθηναϊκός

Το 10Χ10 έγινε: Τι «κυνηγάει» τώρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε το τρομερό 10Χ10. Τι κυνηγάει πλέον, πέρα από το «μυθικό» 17Χ17 του Ολυμπιακού του Μάρκο Σίλβα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τον Βόλο (5-1) και πέτυχε την 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου και πέρασε σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό, «σφραγίζοντας» έτσι μια πολύ μεγάλη νίκη.

Ιωνικός (1-0), ΟΦΗ (2-0), Λεβαδειακός (1-0), ΑΕΚ (2-1), ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), ΠΑΟΚ (2-1), Αστέρας Τρίπολης (1-0), Λαμία (2-0), Αρης (1-0) και Βόλος (5-1), οι ομάδες που έχουν νικήσει μέχρι τώρα οι Πράσινοι, με τον Παναθηναϊκό να καταγράφει ένα ιστορικό ρεκόρ. Με τη νίκη που πέτυχε στον Βόλο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον το δεύτερο καλύτερο σερί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πίσω από τον Ολυμπιακό και το 17Χ17 που είχαν οι Πειραιώτες τη σεζόν 2015/2016 με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο τους.

Διαβάστε επίσης: Οι οπαδοί της Αργεντινής απειλούν όλο τον κόσμο για τον Μέσι: «Όποιος τον τραυματίσει θα κινδυνεύσει» (pic)

Το «τριφύλλι» ωστόσο μπορεί να βλέπει για πιο εφικτά ρεκόρ αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, το κοντινότερο ρεκόρ για τους «πράσινους» είναι το συλλογικό ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες σερί, σε οποιαδήποτε στιγμή της σεζόν, οι οποίες είναι 13, που είχαν πετύχει δύο φορές στο «τριφύλλι».

Μία στο φινάλε της περιόδου 1959/60 μαζί με το μπαράζ τίτλου με την ΑΕΚ και μια στον δεύτερο γύρο του αήττητου πρωταθλήματος, την αγωνιστική περίοδο 1963/64. Το απόλυτο ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό ωστόσο, είναι οι 14 σερί νίκες τις οποίες είχε πετύχει σε διάστημα δύο σεζόν. 13 τη σεζόν 1959/60 και μια στο ξεκίνημα της επόμενης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ