Η Βαγιαδολίδ και οι… άλλοι – Τι γράφουν οι Ισπανοί για Ντε Λα Φουέντε

Η Βαγιαδολίδ και οι… άλλοι – Τι γράφουν οι Ισπανοί για Ντε Λα Φουέντε

Βασικός στόχος της Βαγιαδολίδ φέρεται να είναι ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Τι γράφουν οι Ισπανοί για το μέλλον του νεαρού Αμερικανού εξτρέμ.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ο Αμερικανός εξτρέμ που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, έχει να φορέσει τα Ερυθρόλευκα σχεδόν τρεις εβδομάδες, καθώς έχει να αγωνιστεί από τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Από τότε, ο Μίτσελ επιλέγει να τον αφήνει συνεχώς εκτός. Και σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν αποκλείεται ο Αμερικανός να αποχωρήσει νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, καθώς ο 22χρονος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα «καθαρά» 90λεπτα του Πασχαλάκη, το 50%, το μπόνους και ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Estadio Deportivo», η Βαγιαδολίδ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο από κάθε άλλη για τον Ντε λα Φουέντε, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, όπως προκύπτει, δεν είναι μονάχα η ισπανική ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αμερικανού, καθώς ενδιαφέρον φέρεται να έχουν δείξει επίσης και οι Μπέρνλι, η Σασουόλο, η Σαμπντόρια, η Άντερλεχτ και η Μπεσίκτας.

Για την Μπέρνλι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «τσεκάρει» τον Ντε λα Φουέντε, καθώς οι Άγγλοι είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν και το καλοκαίρι, πριν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ