Αραούχο: «Ίσως δεν άξιζα το βραβείο MVP. Έπρεπε να το πάρει ο Λιβάι» (vid)

Αραούχο: «Ίσως δεν άξιζα το βραβείο MVP. Έπρεπε να το πάρει ο Λιβάι» (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε το βραβείο του MVP όμως εκείνος θεώρησε πως πιο δίκαιο είναι να το έπαιρνε ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Superleague και MVP της αναμέτρησης βγήκε ο επιθετικός της «Ένωσης» Σέρχιο Αραούχο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του με την παραλαβή του βραβείου τόνισε πως μάλλον δεν το άξιζε όσο ο Λιβάι Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Πώς οι μεταγραφές… εκτόξευσαν την ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι και για μένα έκπληξη να μην έχω σκοράρει και να βγαίνω MVP. Εγώ αυτό που νιώθω είναι πως ίσως ο Λιβάι να έπρεπε να βγει MVP. Είναι αυτός που άνοιξε το σκορ, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και κάνει μια καταπληκτική σεζόν.

Ίσως να μην το άξιζα. Ο κόσμος θέλει να βάζω γκολ, αλλά για μένα το σημαντικό είναι όποιος και να σκοράρει η ομάδα να κερδίζει και να μπορεί να συνεχίζει ακόμη καλύτερα».

«Από την αρχή ξέραμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατοί και ήμασταν ανώτεροι. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε και μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα.

Ο κόσμος αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι εξαιρετική. Νιώθω ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους κάνουμε χαρούμενους. Τα πράγματα πάνε καλά και τους κάνουμε συνεχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ