Στάικος: «Ο κόσμος έφερε την ανατροπή»

Στάικος: «Ο κόσμος έφερε την ανατροπή»

Ο Θανάσης Στάικος στάθηκε στη συμβολή του κόσμου του ΠΑΣ στην ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης.

O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολη, με τον Θανάση Στάικο να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια και στον Ηρακλή Μεταξά.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Όσα είπε ο Στάικος:

Για τη συγκίνηση μετά τη νίκη: «Οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν για μία μεγάλη νίκη, ο τρόπος την κάνει ακόμη μεγαλύτερη, να ανατρέπεις σκορ απέναντι σε άκρως ποιοτική ομάδα είναι σημαντικό, δείξαμε δείγματα και σε προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, ‘γυρίσαμε’ ματς, συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, οι »Ζωσιμάδες» μας έσπρωξαν σε μεγάλη νίκη».

Για τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΣ: «Tα παιχνίδια του ΠΑΣ φέτος έχουν ιδιαίτερες συγκινήσεις, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε σκληρά, να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, να συγκεντρώνουμε βαθμούς γιατί το πρωτάθλημα είναι ‘μαραθώνιος’».

Για το αν ο ΠΑΣ παίρνει ανάσα: «Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, οι νίκες δύσκολα κατακτώνται, ήταν πολύ σημαντική νίκη και μας δίνει ώθηση, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, θέλουμε συγκέντρωση και πίστη. Στο τέλος, έτσι, θα αποφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις και θα πλασαριστούμε λίγο πιο ψηλά».

Για τον μαθητή (Στάικο) που σήμερα νίκησε τον δάσκαλο (Μεταξά): «Είχα μία υπέροχη συνεργασία με τον κ. Μεταξά, έχουμε εξαιρετική σχέση, είναι τιμή μου να είμαι αντίπαλός του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ