Χαμός με Μεταξά στους Ζωσιμάδες: «Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα…»

Χαμός με Μεταξά στους Ζωσιμάδες: «Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα…»

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, σχολίασε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Αστέρα με τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για την 10η αγωνιστική της Super League, στην επιστροφή του Ηρακλή Μεταξά στους «Ζωσιμάδες», ως αντίπαλος.

Ο τεχνικός των Αρκάδων σχολίασε την ήττα της ομάδας του, ενώ έβγαλε και ένα παράπονο όταν του έγινε ερώτηση για τα συναισθήματα που ένιωσε, μιλώντας για την εχθρική υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί των Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Όσα δήλωσε ο Μεταξάς στη NOVA:

Για το τι έφταιξε: «Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε μεγάλη ευκαιρία μετά το γκολ, μετά μπήκαμε σε ένα modus να κερδίσουμε, πήρε τη νίκη ο ΠΑΣ και συγχαρητήρια»

Για την ψυχολογία: «Παίζουμε ένα στυλ τικι τακα που δεν θέλουμε, μπορείς να το κάνεις μετά από 3-0 ή 4-0 και δεν θα είχαμε πρόβλημα αλλά όχι όταν ψάχνεις το δεύτερο γκολ».

Για τα συναισθήματα στην επιστροφή του: «Είχαμε πέρσι καλές στιγμές, τα συναισθήματά μου είναι αλλού τώρα, πλέον βρίσκομαι σε άλλη ομάδα. Bλέπετε πως ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ