«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Αραούχο – Μουκουντί!

«Νοσοκομείο» η ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Αραούχο – Μουκουντί!

Ακόμα δύο «πονοκέφαλοι» για τον Ματίας Αλμέιδα εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ήδη ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί πολλά θέματα, με τον Ντομαγκόι Βίντα να έχει μπει στο απουσιολόγιο λόγω μιας θλάσης που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός κόουτς ωστόσο θα χρειαστεί να σκεφτεί και τα νέα προβλήματα που προέκυψαν.

Διαβάστε επίσης: Το διπλό «χαστούκι» σε Μπαλτάκο για την διαιτησία, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Αρόλντ Μουκουντί. Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που έχει φέρει έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Μάλιστα, στην Ένωση έχουν αποφασίσει να περάσουν τον Αραούχο από μαγνητική, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του «Τσίνο».

Για τον Μουκουντί η κατάσταση είναι πιο… λάιτ, καθώς ο Καμερουνέζος, παρότι είναι αμφίβολος για την Τρίπολη, ταλαιπωρείται από μια ίωση, η οποία ωστόσο ήταν ικανή να τον αφήσει εκτός για σήμερα.

Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι ο κεντρικός αμυντικός θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα μπορέσει να δώσει το «παρών» κόντρα στον Αστέρα.

Εκτός παρέμειναν φυσικά οι… γνωστοί Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους, ανεβάζοντας πάντως την ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κοσίδης, ο οποίος ήταν επίσης «απών» από τη σημερινή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ