Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: Το «κομπιούτερ» του Θρύλου «κλειδί» για το ντέρμπι (vids)

Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: Το «κομπιούτερ» του Θρύλου «κλειδί» για το ντέρμπι (vids)

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι ένα… κομπιούτερ στη μεσαία γραμμή, με τον Νοτιοκορεάτη να είναι εξαιρετικός στο «μοίρασμα» του παιχνιδιού. Ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω του, για να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από τη Λεωφόρο.

Στη Λεωφόρο θα είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League (19:30). Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους Ερυθρόλευκους, που θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Ένα ματς, στο οποίο ο Μίτσελ ποντάρει πολλά στον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, με τον Νοτιοκορεάτη μέσο να αποτελεί παίκτη-κλειδί για το αποψινό ντέρμπι.

Ο Ασιάτης έχει εξελιχθεί σε «βαρόμετρο» για τον Ολυμπιακό, με τον 26χρονο να ξεδιπλώνει το παιχνίδι των πρωταθλητών στον αγωνιστικό χώρο και να βγάζει «μαγικές» ασίστ, όπως αυτή στον Χάμες Ροντρίγκες στο ματς των Πειραιωτών με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μίτσελ χρειάζεται τον καλό Ιν-Μπεόμ για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να ανοίξει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (3 γκολ) και να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο. Ένα αποτέλεσμα, που θα τον βάλει ξανά δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος και θα του δώσει άλλον αέρα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, αλλά και ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο φαληρικό στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Μαρτίνς, ο ρόλος του Λέτο και το… χρυσορυχείο! (vid+pics)

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι ένα… κομπιούτερ στη μεσαία γραμμή, με τον Νοτιοκορεάτη χαφ να είναι εξαιρετικός τόσο στη δημιουργία και στο «μοίρασμα» του παιχνιδιού όσο και στο τελείωμα των φάσεων, όπως είχε δείξει στο ματς με τον Απόλλωνα για το Europa League. Ο Ασιάτης είναι πρώτος σε εύστοχες «επιθετικές» πάσες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τη στατιστική της Super League. Στις πάσες, δηλαδή, που μεταφέρουν το παιχνίδι προς τα εμπρός. Στις πάσες που «σπάνε» την πίεση ψηλά του αντιπάλου στο ερυθρόλευκο build up. Σε αυτές που δημιουργούν προϋποθέσεις για άμεσες επιθέσεις. Πάσες, που γίνονται ασίστ. Αλλά κυρίως που διατηρούν τον «έλεγχο» του παιχνιδιού.

Ο 26χρονος μάλιστα δείχνει να έχει «δέσει» εξαιρετικά με τον Γιαν Εμβιλά, με τους δύο άσους να συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή, που βοηθάει πάρα πολύ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ζητά ο Γάλλος την πρώτη μπάλα από την άμυνα, παίζοντας με «πλάτη». Ο Κορεάτης γίνεται το δεύτερο σκαλοπάτι και παίζοντας με «πρόσωπο», ανοίγει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δίνοντας την μπάλα είτε στις άκρες, είτε στον σέντερ φορ. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το κάνει με τη μία, πιάνοντας στον… ύπνο την αντίπαλη άμυνας. Όπως στο πρόσφατο ματς με τη Λαμία και την ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκες. Όπως είχε κάνει στο παιχνίδι με τον Αρη.

Το combo Εμβιλα-Χουάνγκ είναι το «κλειδί» για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό ποντάρει πολλά ο Μίτσελ, για να φύγει ο Ολυμπιακός με το «διπλό» από τη Λεωφόρο. Αυτό το δίδυμο θα προσπαθήσει να σπάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Τριφυλλιού γνωρίζει πολύ καλά ότι όλο το παιχνίδι των Πειραιωτών περνάει από τον Γάλλο και τον Κορεάτη και με… παγίδες θα προσπαθήσει να τους βγάλει εκτός ρυθμού.

Αυτό θα είναι το 14ο παιχνίδι του Ιν-Μπεόμ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον Ασιάτη να έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 965 λεπτά. Στη Λεωφόρο ο Ασιάτης μέσος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να βγει μπροστά. Να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πάρει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν. Ένα διπλό, που θα τη βοηθήσει πολύ τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ