Βαμβακούλας: «Εμείς δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι»

Βαμβακούλας: «Εμείς δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι»

Στη μεγάλη σημασία που έχει πάντα ένα ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο παλαίμαχος, Νίκος Βαμβακούλας.

Βραδιά ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο απόψε.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν για ακόμη μια φορά τα ξίφη τους. Αυτή τη φορά στη Λεωφόρο (19:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι που παρότι είναι νωρίς, ενδέχεται να κρίνει ακόμα και τον φετινό πρωταθλητή.

Ένα ντέρμπι που έχει τη δική του ιστορία. Πρόκειται άλλωστε και για το μεγαλύτερο της χώρας, κάτι το οποίο επισήμανε και ο παλαίμαχος άσος, Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος μίλησε για το πως βίωνε ο ίδιος και οι τότε συμπαίκτες του τα ντέρμπι.

Ο Βαμβακούλας αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του… σήμερα, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο σύνολο, ενώ ο Ολυμπιακός υπερτερεί στις μονάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη σύνολο και ο Ολυμπιακός περισσότερη ατομική ποιότητα παικτών. Ο ένας είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο άλλος δεν έχει πολλά περιθώρια. Όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετρά ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα. Πρόβλεψη δεν μπορείς να κάνεις. Είναι παιχνίδια πάθους και δύναμης. Όποιος κι αν παίξει σήμερα, αν δεν το κάνει με τσαμπουκά, δεν μπορεί να κερδίσει, ειδικά αν το γήπεδο είναι βαρύ. Ακόμη και οι ξένοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, αν και οι Έλληνες ξέρουν καλύτερη τη σημασία του. Εμείς τότε δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι.

Μακάρι να γίνει ωραίο ματς και να το απολαύσει ο κόσμος, χωρίς φασαρίες. Να είμαστε αύριο χαρούμενοι που είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό είναι στη ζωή», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ