ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ακόμη καταφέρει να ολοκληρώσει καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε δέκα αγώνες (1-6-3), αφού ανασταλτικά –κυρίως- η ομάδα κάνει πολλά λάθη, τα οποία κοστίζουν. Αυτό έφερε και την πρόσφατη απώλεια με ανατροπή στο σκορ, από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-2), την περασμένη αγωνιστική. Εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης, έχει υποχρεωθεί σε μία απώλεια φέτος, σε τέσσερις αγώνες (1-2-1).

Μελετημένες αναλύσεις στοιχήματος

Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη και κάνει πορεία πρωταθλητισμού τη φετινή χρονιά. Με τον Αλμέιδα να έχει καταφέρει να κάνει βγάζει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ με ρεκόρ 8-0-2. Μετά τη νίκη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (2-0) και έχοντας πάλι ως πρωταγωνιστική και σε αυτό το παιχνίδι τον Λιβάι Γκαρσία, η ομάδα πήρε σπουδαία νίκη (2-0) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ντέρμπι Δικεφάλων που διεξήχθη στην «OPAP Arena». Απόψε, η ομάδα πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ψάχνοντας την έβδομη διαδοχική νίκη της.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 της Κυριακής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Αλμέιδα: «Δουλεύουμε για να φτάσουμε στην πρώτη θέση»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ενώ εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Αλμέιδα:

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Πάντα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αναλύσαμε τα δικά μας θέματα, αλλά και τον αντίπαλο».

Για τα προβλήματα απουσιών: «Είμαστε ένα γκρουπ που όλοι είναι απαραίτητοι. Όλοι πρέπει να είναι και είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα χρειαστεί να παίξουν. Θα ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι αύριο».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη εκδήλωση του ΟΠΑΠ στο νέο γήπεδο: «Προσπαθώ να έχω εξαιρετική σχέση, με πολύ διάλογο, πάντα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά. Σε εμένα μου δίνουν τη δουλειά που μου αρέσει να κάνω. Είμαι ευγνώμων σ’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει εργασία».

Για το ματς με τον Αστέρα και για το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει στο ρόστερ αρκετούς συμπατριώτες του: «Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεται στη βαθμολογία κάθε ομάδα, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Δεν υποτιμώ κανέναν. Έχουν κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, έχουν ένα σύστημα που δουλεύουν πολύ καλά και εμείς θα έχουμε την ίδια νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά τους Αργεντινούς του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τους ξέρω αρκετά καλά έχοντας παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Αστέρα. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συναντάς ανθρώπους από την πατρίδα σου».

Οι πιο αξιόπιστες αναλύσεις Σούπερ Λιγκ

Για το αν κάνει σκέψεις για τον τίτλο ή αν είναι νωρίς για κάτι τέτοιο: «Πάντα όλοι δουλεύουμε για να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει τη δική της ταυτότητα και ο καθένας να νιώθει ότι ανήκει σε αυτό το κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό δουλεύει το ίδιο σύστημα και πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσεις να εφαρμόσεις το παιχνίδι σου και να έχεις την ταυτότητά σου είναι η δουλειά που κάνεις».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ