ΠΑΕ Άρης: Καταθέτει μηνύσεις κατα πάντων υπευθύνων

ΠΑΕ Άρης: Καταθέτει μηνύσεις κατα πάντων υπευθύνων

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από αστυνομικές δυνάμεις οι οπαδοί της ομάδας τους στο Περιστέρι.

Η οργή και η αγανάκτηση δεν έχουν κοπάσει στο στρατόπεδο του Άρη, για τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, μετά το τέλος της σαββατιάτικης (5/11) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης φέρονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει έτσι το συγκεκριμένο θέμα και η επίθεση που δέχτηκαν μετά το τέλος του αγώνα από δυνάμεις των ΜΑΤ οι οπαδοί των κιτρίνομαυρων. Κατα τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, μάλιστα, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με δύο από αυτούς που τραυματίστηκαν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου.

Διαβάστε επίσης: Αυτό που αποδείχθηκε στη Λεωφόρο…

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επικοινωνήσουν και με τους υπόλοιπους. Αυτό που θέλουν να δείξουν οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων, είναι ότι θα βρίσκονται δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Παράλληλα, με εντολή του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, τα μέλη της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ, έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν φάκελο με όλες τις αποδείξεις για τα όσα έγιναν, μαζί με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν από την επίθεση. Στη συνέχεια η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να προχωρήσει σε κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατα παντός υπευθύνου.

«Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω», τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Άρη. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι η ενέργειες αυτές αποτελούν συνέχεια των όσων έχουν ήδη γίνει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο. Ο τελευταίος του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση της αστυνομίας και την επίθεση σε βάρος των οπαδών του Άρη.

Έχει ξεκινήσει, ήδη, μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκαταρκτική διοικητική εξέταση για τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ