Άρης: Τα πλάνα του Πάρντιου για τον αγώνα με Λαμία

Άρης: Τα πλάνα του Πάρντιου για τον αγώνα με Λαμία

Οι κιτρίνομαυροι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογική απώλεια στο σημερινό (8/11, 20.00) παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τους.

Το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα για τον Άρη στη σημερινή (8/11, 20.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι η νίκη. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους κιτρινόμαυρους, καθώς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Προετοιμασία – εξπρές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από αυτό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον Άλαν Πάρντιου να προχωράει σίγουρα σε δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα, ο Εμπακατά θα πάρει τη θέση του Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι – Πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και… έτοιμος να παίξει!

Ακόμα, στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Γκαρθία, που θα πάρει τη θέση του Ιτούρμπε και θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ. Απο εκεί και πέρα φαίνεται οτι υπάρχουν θέσεις στην ενδεκάδα, για τις οποίες δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Άγγλος τεχνικός.

Οι Ενκουλού και Μπράμπετς είναι υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας. Ακόμα, τόσο ο Γκρέι, όσο και ο Ζερβίνιο δοκιμάστηκαν στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Πάλμα, αν και οι Μανσίνι και Γκαρσία, φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για τα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ