Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. ΑΕΚ και Ατρομήτου.

Τέσσερα παιχνίδια συμπεριελάμβανε το… δεύτερο πιάτο της 12ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο να προχωρούν με νίκες.

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από την έδρα του Λεβαδειακού επικρατώντας με σκορ 1-0. Έτσι η ομάδα του Μίτσελ πήγε στους 24 πόντους, παραμένοντας στην τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι Βοιωτοί παρέμειναν χαμηλά, όντας 13οι με μόλις 7 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, συνεχίζοντας αήττητος το πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι μετρούν 34 πόντους παραμένοντας φυσικά στην κορυφή. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχασε έδαφος στη μάχη για τα πλέι-οφ, όντας στην 8η θέση και τους 13 βαθμούς.

Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» φτάνοντας σε ένα άνετο 3-0. Η Ένωση κρατιέται στη 2η θέση του πίνακα, παραμένοντας στο -6 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας συγκεντρώσει 28 πόντους. Όσον αφορά τους Κρητικούς, είναι στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Τέλος, ο Ατρόμητος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από έναν μήνα, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες έφτασαν του 15 πόντους και την 7η θέση, όντας στο -3 από τον Άρη, ενώ οι Αρκάδες έμειναν 9οι, με τους 10 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει.

Δείτε τη βαθμολογία:

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

19:00 Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ