ΠΑΟΚ: Με απουσίες στη Νίκαια, χωρίς Κούρτιτς και Κουλιεράκη (pic)

ΠΑΟΚ: Με απουσίες στη Νίκαια, χωρίς Κούρτιτς και Κουλιεράκη (pic)

Ποιοι είναι οι «εκλεκτοί» του Ρασβάν Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη.

Αρκετά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα έχει να διαχειριστεί απόψε για το ματς με τον Ιωνικό έξι απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι Νάρεϊ, Λύρατζης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, αλλά και οι Κούρτιτς και Κουλιεράκης.

Διαβάστε επίσης: Το ξεχωριστό παραμύθι του Μαρτινέλι (vids)

Για τον Σλοβένο, το πρόβλημα στο γόνατο ήταν ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση, καθώς προτιμήθηκε να μείνει εκτός ώστε να ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις. Από την άλλη, ο Κουλιεράκης έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (09.11) στο γήπεδο της Τούμπας με μία προπόνηση που ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα στη Νίκαια και τις στατικές φάσεις, για τις οποίες έγινε ειδικό πρόγραμμα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την επικείμενη αναμέτρηση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λόγους αποφόρτισης κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι οι Μάριος Τσαούσης, Κάλεντ Νάρεϊ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Λευτέρης Λύρατζης.

Απεναντίας στους «εκλεκτούς» του Ρουμάνου τεχνικού, συγκαταλέγεται και ο Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος έκανε προ ημερών την εμφάνισή του με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στην πρεμιέρα με την Βέροια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Παναγιώτου , Κάργας , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Κουαλιάτα , Μπράντον , Ολιβέιρα , Ρικάρντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ