Ζίβκοβιτς: «Πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η παρουσία μου στο Μουντιάλ»

Ζίβκοβιτς: «Πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η παρουσία μου στο Μουντιάλ»

Για την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ και το πόσο σημαντικό για καριέρα του είναι αυτό, μίλησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα είναι μέλος της αποστολής της εθνικής Σερβίας, όπου θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ, λέγοτνας πως είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Επίσης αναφέρθηκε και για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Βραζιλία δηλώνοντας ανυπόμονος, ενώ μίλησε και για τη νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Διαβάστε επίσης: Τι θα το κρίνει, τι θα χρειαστεί…

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Live Sport: 

«Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου αυτή η παρουσία μου στο Μουντιάλ και είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω, όμως, να βιάζομαι και πάω βήμα-βήμα. Δεν το κρύβω πως είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου, δεν το κρύβω πως είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ στο Μουντιάλ με την εθνική Σερβία που έχει φιλοδοξίες για μία καλή πορεία».

Για τον αγώνα κόντρα στη Βραζιλία: «Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι (με τη Βραζιλία) και σίγουρα κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει απέναντι τους. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού στη Νίκαια: «Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όχι μόνο λόγω του αντιπάλου αλλά και του αγωνιστικού χώρου που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για εμάς που φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάμε το επόμενο με τον Βόλο».

Ενώ στο τέλος ανέφερε: «Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα, εφόσον μας χρειαστεί. Όπως έδειξαν τα παιδιά που μπήκαν είναι έτοιμα να προσφέρουν στην ομάδα όπου τους χρειάζεται. Ο δρόμος που έχει η ομάδα μπροστά της είναι ένας: να είμαστε ενωμένοι και να μαχόμαστε σαν να είμαστε ένας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ