Άρης: Οι τελικές αποφάσεις ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Οι τελικές αποφάσεις ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πάρντιου αναμένεται να ανακοινώσει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την αποστολή για το αυριανό (13/11) παιχνίδι στα Ιωάννινα, ενώ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (13/11) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Μετα το πρόγραμμα εκγύμνασης ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τα Ιωάννινα.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν είχε αποκαλύψει μέχρι χθες τις σκέψεις του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα το πράξει στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Τις προηγούμενες μέρες, πάντως,. έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής, της κυκλοφορίας της μπάλας και στις στημένες φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Βλέπει «κίτρινα» και… αφηνιάζει – Το απίθανο ρεκόρ του Ελ Αραμπί με την ΑΕΚ (vids)

Το πιθανότερο, πάντως, είναι οτι ο προπονητής του Άρη δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην άνετη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Λαμίας. Οι Γκρέι και Ζερβίνιο διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Μαζικού και Πίρσμαν, αυτήν στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Τέλος, οι Μπράμπετς και Ενκουλού είναι υποψήφιοι για παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ