Λουτσέσκου: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Λουτσέσκου: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Για έναν ΠΑΟΚ που διαρκώς βελτιώνεται έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Βόλου και τόνισε ότι στη διακοπή θα δουλέψει πολύ εκείνος και οι παίκτες του ώστε να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Βόλου στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο χρόνος λειτουργεί για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε κια στην εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει μετά τη διακοπή.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μαραγκός: Η σπάνια ασθένεια που τον άφησε ανάπηρο και ο ευεργέτης που του πληρώνει ακόμη τον μισθό

Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη NOVA:

«Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι φέρνουμε σε αυτό το χρονικό σημείο, πολλούς παίκτες μέσα στο ροτέισον μας. Έχουν τη σωστή νοοτροπία και είναι αποφασιστικοί και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε και τη δουλειά που γίνεται και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ίσως μας κόστισε κάποιες στιγμές ότι είμαστε καινούριο σύνολο και κάποια μικρολάθη. Όμως ο χρόνος λειτούργησε υπέρ μας. Και ακόμα και η τύχη που έχω αναφέρει και άλλες φορές, η κακή τύχη, παρουσιάστηκε σήμερα. Στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν, ευτυχώς για εμάς δεν μας κόστισε σήμερα. Αλλά είναι αυτό που έχω αναφέρει ξανά.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από φέτος έχω ξαναπεί πως θα φανούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με φιλοδοξίες και στόχο τη νίκη. Τα πάνω και τα κάτω υπάρχουν, όπως υπάρχουν πολλοί καλοί περίοδοι σε παιχνίδια που κάνουμε».

Για το τι πρέπει να αναμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την ομάδα: «Ποιος μπορεί να γνωρίζει πως θα είμαστε μετά, θα πάμε στη διακοπή και θα επιστρέψουμε με στόχο να δουλέψουμε. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει πως θα ρίξουμε πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε με το ίδιο πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ