Άρης: Στη λίστα και πάλι ο Ματέι Βύντρα (vid)

Άρης: Στη λίστα και πάλι ο Ματέι Βύντρα (vid)

Ο 30χρονος διεθνής Τσέχος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπέρνλι, είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν και πάλι οι άνθρωποι του Άρη για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης τον Ιανουάριο.

Η απόκτηση ενός φορ, που θα πλαισιώσει τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ματέι Βύντρα είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν στην λίστα τους οι κιτρινόμαυροι.

Η περίπτωση του 30χρονου διεθνή Τσέχου επιθετικού, που έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Μπέρνλι (90 συμμετοχές/12 γκολ), είχε εξεταστεί ξανά από τον Άρη, χωρίς, όμως, να προχωρήσει. Δεν δεσμεύεται, πλέον, άλλωστε με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, όπου αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που τον ταλαιπωρούσε.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Καλή η φιλολογία, αλλά κανένα νούμερο δεν συμφωνεί…

Αν προκριθεί, μάλιστα, η περίπτωση του, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του (44 συμμετοχές/7 γκολ), ενώ εκτός από τη Μπέρνλι έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων και στις Γούοτφορντ, Ρέντινγκ, Ουντινέζε και Μπριζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ