Άρης: Στο χειρουργείο Οντουμπάζιο και Εμπακατά

Άρης: Στο χειρουργείο Οντουμπάζιο και Εμπακατά

Οι δυο αμυντικοί του Άρη υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούσαν στον έξω μηνίσκο και στο γόνατο, αντίστοιχα.

Οι Σαλέμ Εμπακατά και Μόουζες Οντουμπάζιο υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Άρη, Νίκο Ξυλούρη. Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και τους έγινε καθαρισμός στον έξω μηνίσκο και στην υμενίτιδα στο γόνατο, αντίστοιχα. Ακόμα, με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους θα ενσωματωθούν οι Ενκουλού (Καμερούν), Μπράμπετς (Τσεχία) και Ετέμπο (Νιγηρία).

Διαβάστε επίσης: Οι διεθνείς του Ολυμπιακού, η προετοιμασία στην Ισπανία και τα φιλικά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

 

«Εβδομάδα αποφόρτισης είναι αυτή που διανύουμε για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (22/11), ενώ στο διάστημα, μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η προετοιμασία της ομάδας μας θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

 

Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα έχουν οι Νικολάς Ενκουλού (με την εθνική Καμερούν στο Μουντιάλ), Γιακούμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας) και Πίτερ Ετέμπο (εθνική Νιγηρίας).

 

Οι Σαλέμ Εμπακατά και Μόουζες Οντουμπάτζιο, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα, υποβλήθηκαν σε πετυχημένη επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη.

 

Στον Εμπακατά έγινε καθαρισμός στον έξω μηνίσκο, ενώ στον Οντουμπάτζιο καθαρισμός υμενίτιδας στο γόνατο (αμφότεροι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και σταδιακά θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ