Ο Εμβιλά και το νέο του συμβόλαιο

Ο Εμβιλά και το νέο του συμβόλαιο

Τα δεδομένα με τον Γιάν Εμβιλά και την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του εν όψει του Γενάρη, με τα μεταγραφικά σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν το μυαλό τους αυτή τη στιγμή στις αφίξεις και τις αποχωρήσεις, ωστόσο πάντα υπάρχουν και τα ανοιχτά «μέτωπα». Ένα από αυτά είναι και η υπόθεση του Γιάν Εμβιλά.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου: Βρίσκει ρυθμό και «απειλεί» τον Ολυμπιακό

Ο Γάλλος χαφ έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, καθώς η ποιότητα του και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει έχουν βοηθήσει γενικότερα την ομάδα, κάτι που έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές ο Μίτσελ ο οποίος έχει αποθεώσει τον «πυλώνα» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», οι προθέσεις του Ολυμπιακού με τον Εμβιλά είναι ξεκάθαρες. Οι Πειραιώτες θέλουν να μείνει ο έμπειρος μέσος για άλλον έναν χρόνο στο μεγάλο λιμάνι και τον έχουν ήδη ενημερώσει. Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή;

Ο Εμβιλά δεν έχει δώσει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής, ωστόσο η στάση του δείχνει ότι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό. Η υπόθεση πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο Εμβιλά θα έχει στα χέρια του σίγουρα και άλλες καλές προτάσεις.

Ο Ζοζέ Ανιγκό αναμένεται να αναλάβει μεγάλο μέρος της υπόθεσης του Γάλλου χαφ, καθώς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Εμβιλά, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ