Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ με Τσούμπερ – Τα δεδομένα με Άμραμπατ και Ελίασον

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ με Τσούμπερ – Τα δεδομένα με Άμραμπατ και Ελίασον

Καλύτερα από ότι περίμεναν, εξελίσσεται η αποθεραπεία του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ. Πότε επιστρέφουν οι Νόρντιν Άμραμπατ και Νίκλας Ελίασον.

Επιτέλους ευχάριστα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Στίβεν Τσούμπερ να είναι ο βασικός λόγος που τα χαμόγελα επιστρέφουν και πάλι στην Ένωση.

Ο Ελβετός εξτρέμ που χειρουργήθηκε στις 10 Νοεμβρίου για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε τα πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς η αποθεραπεία του εξελίσσεται καλύτερα από ότι περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι» και έτσι η επιστροφή του αναμένεται πιο σύντομα από ότι είχε υπολογιστεί.

Διαβάστε επίσης: Για κακούργημα ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης: Για «εκβιασμό» μάνατζερ ποδοσφαιριστών η ηθική αυτουργία που έφερε στο φως η ΕΕΑ

Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά ο Τσούμπερ θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη, ενώ θα δώσει κανονικά και το «παρών» στη «μίνι» προετοιμασία που θα ακολουθήσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, ο Νόρντιν Άμραμπατ που έκανε έναν καθαρισμό στο γόνατο θα είναι επίσης έτοιμος για τα τελευταία ματς του έτους. Όσον αφορά τον Νίκλας Ελίασον, ο Σουηδός εξτρέμ θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα του Φλεβάρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ