Ολυμπιακός: Τι κάνει μόνος του ο Κασάμι στον Ρέντη (pics+vid)

Ολυμπιακός: Τι κάνει μόνος του ο Κασάμι στον Ρέντη (pics+vid)

Η μοναξιά του Παϊτίμ Κασάμι στον Ρέντη – Το μήνυμα του Ελβετού μέσου, η προετοιμασία στην Ισπανία και οι στόχοι για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού μετά από 2370 ημέρες ή αλλιώς 6 χρόνια, 5 μήνες και 26 ημέρες πραγματοποίησε ο Παϊτίμ Κασάμι στον εντός έδρας αγώνα της δεύτερης ομάδας του πειραϊκού συλλόγου με την Καλαμάτα για τη Super League 2.

Ο Ελβετός, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στο τέλος του περασμένου Σεπτεμβρίου, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και ανεβάζει συνεχώς στροφές, με στόχο να τεθεί στο συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μίτσελ και να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στις επιλογές του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-ΕΕΑ: Γιατί ο Δικέφαλος απειλείται ως και με υποβιβασμό

Ο 30χρονος μέσος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει και να παίξει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Μια αναμέτρηση στην οποία, παρότι είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο (22/5/22) και το παιχνίδι της Βασιλείας με την Λουγκάνο (2-1), έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το σπουδαίο του ταλέντο. Ικανότητες, που τον έφεραν στο κορυφαίο επίπεδο και φυσικά στο μεγάλο λιμάνι, όπου στο πρώτο του πέρασμα κατέγραψε 66 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ.

Ο αριστεροπόδαρος χαφ ήθελε σαν… τρελός να επιστρέψει στον Πειραιά και τα κατάφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον 30χρονο διεθνή χαφ πλέον να μετράει αντίστροφα για την επανεμφάνισή του την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στην… αντεπίθεσή που θα εξαπολύσει στον β’ γύρο.

Στόχος του Κασάμι είναι να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει και δουλεύει σκληρά για να πετύχει τον στόχο του. Ολο το προηγούμενο διάστημα ο 30χρονος πήγαινε κανονικά στον Ρέντη (σ.σ παρότι οι συμπαίκτες του που δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις βρισκόντουσαν σε άδεια) για να προπονηθεί και να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. O Ελβετός μέσος μάλιστα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα από το γυμναστήριο, στην οποία σχημάτιζε το σήμα της νίκης, ενώ είχε βάλει ως λεζάντα την εξής φράση: «οι μεγάλοι στόχοι είναι μπροστά».

Ο Παϊτίμ θέλει να είναι πανέτοιμος για το ραντεβού της Δευτέρας στον Ρέντη όταν ουσιαστικά θα ξεκινήσει η χειμερινή προετοιμασία. Και κυρίως να είναι έτοιμος στην Ισπανία (28/11-7/12) όπου ο Μίτσελ μέσα από τρία φιλικά παιχνίδια θα προσφέρει σε όλους χρόνο συμμετοχής αναζητώντας τον επόμενο κύκλο rotation. Ο ίδιος ήταν που πήγε στους συνεργάτες του 59χρονου προπονητή και τους ζήτησε να παραμείνει στον Ρέντη σε αυτές τις ημέρες «άδειας» για να συνεχίσει τις προπονήσεις. Να ακολουθήσει ένα ειδικό ατομικό πρόγραμμα (που έφτιαξε «πάνω» του ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης), αλλά να «μπαίνει» καθημερινά και στο πρόγραμμα της ομάδας Β΄ για να έχει επαφή με τη μπάλα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει τον Κασάμι σε μεγάλη ποδοσφαιρική υπόληψη. Την ικανότητα του να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, το αριστερό του πόδι, την αίσθηση του γκολ κλπ. Είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ελβετός μέσος κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος, όταν ο Μίτσελ του δώσει εντολή να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Ισπανός και φυσικά ορίζει το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ