Άρης: «Ψάχνεται» για εξτρέμ – Στοχεύει σε μεγάλο όνομα

Άρης: «Ψάχνεται» για εξτρέμ – Στοχεύει σε μεγάλο όνομα

Οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Μαντσίνι, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ τους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή Τσέχο μέσο Νταρίντα, ενώ εξετάζουν τις περιπτώσεις και επιθετικών, θέλοντας να αποκτήσει παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γκρέι. Αυτές δεν είναι, όμως, οι μοναδικές κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν οι κιτρίνομαυροι, καθώς «ψάχνονται» και για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Θα κινηθούν, ουσιαστικά, για τον αντικαταστάτη του Μανσίνι, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται με την επιστροφή του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη, ενώ πήρε επιπλέον μέρες άδειας για τη βάφτιση του παιδιού του.

Οι κιτρίνομαυροι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Μετά την επιστροφή του Πάρντιου στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να μπουν επί τάπητος τα μεταγραφικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ