Άρης: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του φιλικού με Μακάμπι Χάιφα

Άρης: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του φιλικού με Μακάμπι Χάιφα

Οι κιτρινόμαυροι έθεσαν προς διάθεση τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ισραηλινή ομάδα που θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια του πρώτου φιλικού αγώνα για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, κυκλοφόρησαν σήμερα από την ΠΑΕ Άρης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου και για ένα ακόμα φιλικό ματς, που θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με την Maccabi Haifa στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/12, 18:30).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.grhttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Επίσης διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-19:00, Σάββατο 26/11 10:00-15:00, Σάββατο 03/12 10:00-18:00 και την Κυριακή 04/12 από τις 10:00 έως την έναρξη του φιλικού αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ