Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντσίνι

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντσίνι

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, μετά την άδεια που πήρε για να βαφτίσει το παιδί του στην πατρίδα του, ενώ η ΠΑΕ Άρης θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μετά και την επιπλέον άδεια που του δόθηκε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του, για την βάπτιση του παιδιού του.

Η επιστροφή του αναμένεται να σηματοδοτήσει και εξελίξεις, σε ότι αφορά το μέλλον του στον Άρη. Ο παίκτης με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπολογίζεται, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συμμετέχει στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ για τα μεταγραφικά

Ο Άρης αναμένεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, μόνο, όμως με μια πρόταση η οποία θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του. Οι κιτρίνομαυροι, μάλιστα, αναμένεται να κινηθούν και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα τον αντικαταστήσει.

Εκτός από τον Μανσίνι, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Πάλμα, που είχε ταξιδέψει στην Ονδούρα, ενώ στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι διεθνείς Ετέμπο και Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ