Επέστρεψε ο Μαντσίνι και έφερε μαζί του… εξελίξεις

Επέστρεψε ο Μαντσίνι και έφερε μαζί του… εξελίξεις

Τι γίνεται με τον Μαντσίνι και τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ντανιέλ Μαντσίνι. Και ο Αργεντινός είναι βέβαιο πως στις αποσκευές του έφερε… εξελίξεις για μια μεταγραφική ιστορία που είναι «ανοιχτή» για τον Ολυμπιακό.

Είναι πάντα ο υπ αριθμόν 1 winger στην Ερυθρόλευκη λίστα ο 26χρονος Αργεντινός. Το ότι γύρισε στη βάση του λοιπόν μοιάζει από μόνο του ένα γεγονός που προκαταβολικά δημιουργεί πεδίο για την επόμενη φάση του επιβεβαιωμένου «φλερτ».

Διαβάστε επίσης: Αν μη τι άλλο συνεπής o Μίτσελ – Δεν τελείωσαν οι «εκκαθαρίσεις» στον Ολυμπιακό

Ο Μαντσίνι ήταν στην πατρίδα του με ειδική άδεια από τον Άρη (για να βαφτίσει τον γιο του). Είναι όμως κοινό μυστικό ότι οι Θεσσαλονικείς δεν τον υπολογίζουν πλέον στο ρόστερ τους. Εκτός απρόοπτου από αύριο Δευτέρα είναι να επιστρέψει και στο Νέο Ρύσιο, αλλά επικρατεί η αίσθηση ότι δύσκολα θα επανέλθει και στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Η υπόθεση του Αργεντίνου εξάλλου παραμένει σε εκκρεμότητα και με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται δύσκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση του Άρη θα πρέπει άμεσα να λάβει την οριστική απόφαση της για τον μέλλον του Αργεντινού στην ομάδα.

Ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς περιμένουν πλέον επίσημες προτάσεις για την παραχώρηση του. Για τον 26χρονο πέραν του Ολυμπιακού έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός (που αναζητά τον αντικαταστάτη του τραυματία Αϊτόρ) αλλά η παρουσία των –προφανώς πιο ισχυρών οικονομικά- Ερυθρόλευκων στην υπόθεση επί της ουσίας δεν ευνοεί τον ανταγωνισμό.

Ο Μαντσίνι ξέρει για τον Ολυμπιακό. Και θέλει να κατηφορίσει στον Πειραιά. Και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που έχει σίγουρα το ενδιαφέρον της σε μια υπόθεση που επί της ουσίας τώρα είναι που ανοίγει για τα καλά.

Με βάση τα ρεπορτάζ που έχουν προκύψει από τη Θεσσαλονίκη οι Κιτρινόμαυροι δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια περίπτωση που θα περιλαμβάνει και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, τον οποίο ο Μίτσελ επί της ουσίας έκοψε από την ομάδα του το Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ