Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ροντινέι

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ροντινέι

Η μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον Μίτσελ να περιμένει τον Βραζιλιάνο μπακ στην Ισπανία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μπακ να είναι μια ανάσα από το οριστικό deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι ερυθρόλευκοι είχαν ψηλά στη λίστα τους τον 30χρονος δεξιό μπακ της Φλαμένγκο, ο οποίος μένει ελεύθερος και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο Ροντινέι τις τελευταίες ώρες είναι σε συνεχείς συζητήσεις με την πλευρά των Πειραιωτών και όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου να καταλήξει σε οριστικό «γάμο». To10.gr αποκάλυψε χθες τις λεπτομέρειες της πρότασης του Ολυμπιακού στον παίκτη, με τον ίδιο τον περιζήτητο Βραζιλιάνο να θέλει σαν… τρελός να μεταγραφεί στο λιμάνι.

Για αυτό τον λόγο μάλιστα, αρνήθηκε να ανανεώσει με την Φλαμένγκο, ενώ φέρεται να απέρριψε προτάσεις από την Ατλέτικο Μινέιρο, την Γκρέμιο και δεν συγκινήθηκε με το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ στο πρόσωπό του, όπως επίσης διαβάσατε από to10.gr.

Εφόσον ο Ολυμπιακός και ο Ροντινέι τα βρουν και τυπικά και ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του, με συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, τότε θα ταξιδέψει άμεσα για την Ισπανία, όπου θα τον περιμένει ο Μίτσελ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην μίνι προετοιμασία της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν… Η μεταγραφή είναι προ των πυλών, με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Βένε Κασαγκράντε, να μην διστάζει να ανεβάσει στο Instagram και φωτογραφία του Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντινέι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «ερυθρόλευκους» από την 1η Ιανουαρίου, λόγω της επίσημης έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και γιατί το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ