Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1: «Τρένο» και στα φιλικά (vids)

Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1: «Τρένο» και στα φιλικά (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στην Κύπρο - Τα γκολ πέτυχαν οι Σαβιέρ, Σιδεράς και Πούγγουρας

Εξαιρετικό πρόσωπο έδειξε στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-1.

Πολύ καλός ήταν ο Σιδεράς ο οποίος μπήκε στο 58′ και άλλαξε την εικόνα των «πρασίνων». Στο 71′ σκόραρε με κεφαλιά και στο 82′ δημιούργησε την ασίστ στο γκολ του Πούγγουρα. Ένα τέρμα πέτυχε και ο Σαβιέρ στο 41′.

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις αρκετές απουσίες και τις πειραματικές ενδεκάδες που χρησιμοποίησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρουσίασε το ίδιο εκπληκτικό πρόσωπο που δείχνει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Το «τριφύλλι» συνέχισε στον δρόμο των νικών και των επιτυχιών και… ζέστανε ακόμα περισσότερο τους 100 και πλέον φίλους του που έδωσαν βροντερό «παρών» στη Μεγαλόνησο και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

Πώς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός

Όπως προείπαμε ο Γιοβάνοβιτς είχε αρκετές απουσίες και αναγκάστηκε να πειραματιστεί αρκετά σήμερα, μοιράζοντας τον χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος τεχνικός παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, ο Χουάνκαρ ήταν ο αριστερός μπακ, ο Κώτσιρας δεξιά και οι Σάρλια – Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν και Τσόκαι οι δύο αμυντικοί μέσοι, επιτελικός χαφ ο Σαβιέρ, αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Κυριόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπετσής.

Στο δεύτερο ημίχρονο για την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Πούγγουρας, Σάντσες, Τσέριν και Κρυπαράκος, Σπόραρ, Συμεωνίδης και Σιδεράς.

Η Μπερ Σεβά προηγήθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε πριν το ημίχρονο

Οι Ισραηλινοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27′. Ο Γκορντάνι διέσχισε ανενόχλητος τον άξονα, πάσαρε στον Σερμάνι και εκείνος άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, στο 40′ έγινε η ισοφάριση. Μετά από κλέψιμο του Ρούμπεν Πέρεθ ψηλά, ο Σαβιέρ με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

«Πράσινη» κυριαρχία και νίκη με πρωταγωνιστή τον Σιδερά

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, με τους Πούγγουρα, Σιδερά, Σάντσες, Σπόραρ και Τσέριν που μπήκαν αλλαγή να βοηθούν πολύ σε αυτή την αλλαγή της εικόνας.

Στο 72′ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έφτασε στην απόλυτη ανατροπή. Ο Γιώργος Σιδεράς με κεφαλιά έκανε το 2-1 μετά από σέντρα του Τσέριν, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Πούγγουρα έπειτα από ασίστ του Σιδερά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν (46’ Τσέριν), Τσόκαϊ, Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Κυριόπουλος (84’ λ. τρ. Σαβιέρ), Καμπετσής (58’ Σπόραρ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Ελιανίβ Μπάρντα): Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Το 0-1:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 3-1:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ