Παναθηναϊκός: Η «ζωγραφιά» του Παλάσιος και η επιστροφή του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Η «ζωγραφιά» του Παλάσιος και η επιστροφή του Σένκεφελντ

Το υπέροχο γκολ του Παλάσιος, αλλά και η επιστροφή του Σένκεφελντ ήταν τα δύο γεγονότα τα οποία «σημάδεψαν» την σημερινή (5/12) προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Μια μέρα μετά την φιλική ισοπαλία κόντρα στην Πάφο, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα για αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στην πρωτοπόρο του Κυπριακού πρωταθλήματος, περιελάμβανε αποφόρτιση, ενώ όσοι δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης: Είσαι διαιτητής και θέλεις… Super League: Γίνε αντί-Ολυμπιακός και τα άλλα θα έρθουν

Στα ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ πρόγραμμα μετά από τέσσερις μέρες, καθώς ξεπέρασε τη μικροενόχληση στη γάμπα, ενώ το highlights της προπόνησης, ήταν το υπέροχο γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος δείχνει να επιστρέφει μετά την θλάση στο δικέφαλο μηριαίο.

Οι Άντραζ Σπόραρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αντόνιο Σαβιέρ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Βαγιαννίδης και Μπερνάρ Ντουάρτε ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Φώτη Ιωαννίδη να βγαίνουν για πρώτη φορά για τρέξιμο και να συνεχίζουν στο γυμναστήριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ