Πατέρας Άλκη για Αραούχο: «Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πατέρας Άλκη για Αραούχο: «Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Με τα καλύτερα μίλησε για τον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μίλησε στην ΕΡΤ  και αναφέρθηκε στην κίνηση του Σέρχιο Αραούχο  να του δώσει το βραβείο το οποίο κέρδισε στην τελετή βραβείων του ΠΣΑΠΠ, ενώ αποθέωσε τον σεντερ φορ της ΑΕΚ.

«Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» χαρακτήρισε συγκεκριμένα τον Αργεντίνο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Μέσι, ο Εμπαπέ, ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν (pics, vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς προσκληθήκαμε από τον ΠΣΑΠ για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Άλκη μας. Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Η ενέργεια του Αραούχο να μας επιστρέψει ένα βραβείο που εκείνο δικαιούνταν συγκινεί κάθε άνθρωπο, ειδικά εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον ποδοσφαιριστή, στον ΠΣΑΠ που έκανε τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά και στην ίδια την ΑΕΚ που έχει τέτοιους αθλητές οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μίλησε παράλληλα και για το ενδεχόμενο ενός φιλικού ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ: «Πίστευα ότι τέτοιες ενέργειες θα αμβλύνουν οποιεσδήποτε διαφορές. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά για να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο βίας που αποτελεί μια από τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι μια καλή αρχή. Πρέπει να ανέβουμε το πρώτο σκαλοπάτι που είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Εννοώ να μπορούμε να χειροκροτάμε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας, αλλά και των αντιπάλων».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ