Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ: Το δώρο της Ένωσης σε φίλο της ομάδας με προβλήματα υγείας στην Ιεράπετρα

Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ: Το δώρο της Ένωσης σε φίλο της ομάδας με προβλήματα υγείας στην Ιεράπετρα

Ο Ηλίας Ατματσίδης επισκέφθηκε φίλο της ΑΕΚ με προβλήματα υγείας στην Ιεράπετρα και του έδωσε ένα δώρο εκ μέρους της αγαπημένης ομάδας του τελευταίου.

Η ΑΕΚ στα πλαίσια της παρουσίας της δεύτερης ομάδας της στην Ιεράπετρα πραγματοποίησε μια σπουδαία κίνηση.

Ο Γενικός Αρχηγός και πρώην τερματοφύλακάς, Ηλίας Ατματσίδης, επισκέφθηκε στην Ιεράπετρα φίλο της Ένωσης με προβλήματα υγείας και του χάρισε ένα δώρο εκ μέρους όλης της ομάδας που τον έκανε τρομερά χαρούμενο.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο Μουντιάλ της ΑΕΚ

Ο  κ.Γιάννης Χρυσοφάκης  παρέλαβε μια φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών της πρώτης ομάδας, με τον ίδιο να συγκινείται αρκετά από αυτήν την χειρονομία.

Η ΑΕΚ έγραψε στα social media:

«Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η χθεσινή βραδιά στον οπαδό της ΑΕΚ Γιάννη Χρυσοφάκη, ο οποίος δέχθηκε μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του στην Ιεράπετρα από τον Ηλία Ατματσίδη.

Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Β τού πρόσφερε μία φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ και του ευχήθηκε καλή δύναμη και περαστικά για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Χρυσοφάκης δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του γι’ αυτή τη χειρονομία, ευχαρίστησε τον Ηλία Ατματσίδη και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το συντομότερο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ