ΑΕΚ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τσούμπερ

ΑΕΚ: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τσούμπερ

Ο Στίβεν Τσούμπερ ανεβάζει «στροφές» μετά τον τραυματισμό του και σήμερα Κυριακή (18/12) συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή (18/12) προπόνηση της ΑΕΚ για τον Ματίας Αλμέιδα, σχετικά με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός άσος της «Ένωσης» ανεβάζει ρυθμούς, μιας και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και θα είναι όπως όλα δείχνουν σύντομα στη διάθεση του προπονητή του, ίσως και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την Τετάρτη (21/12, 17:00) με τη Λαμία στην «OPAP Arena».

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει: Από τον Ριβάλντο, στον Ρονάλντο και τον Φλικ, όλος ο πλανήτης θέλει Μέσι στην κορυφή (pics)

Θυμίζουμε πως ο Τσούμπερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς κατά τη διάρκεια της διακοπής του Μουντιάλ. Επιπλέον, οι Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι κανονικά διαθέσιμοι για τον Ματίας Αλμέιδα.

Εκτός παραμένουν οι Ελίασον, Μοχαμάντι, Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται κι αυτοί στην τελική ευθεία της επιστροφής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ