Πάρντιου: «Περιμένουμε ότι θα είναι πιο ισχυρός τώρα ο Λεβαδειακός»

Πάρντιου: «Περιμένουμε ότι θα είναι πιο ισχυρός τώρα ο Λεβαδειακός»

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τη διαφορά σε σχέση με το ματς Κυπέλλου.

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι μετά τον αγώνα για το Κύπελλο, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Το Μουντιάλ της ζωής του – Το απίστευτο 6/7, τα «στοιχειωμένα» ρεκόρ που έσπασε και η απόδειξη ότι είναι GOAT (vids, pics)

Όσα είπε ο Πάρντιου:

Για την κατάσταση της ομάδας του αλλά και για τη μεγαλύτερη αντίσταση που θα προβάλλει ο Λεβαδειακός: «Σωματικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου αμφισβήτησα τη φιλοσοφία, με την οποία μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, διορθωθήκαμε. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε εστιάζοντας σωστά. Δεν είναι διαφορετικό παιχνίδι, διότι κάποιοι παίκτες θα μπούνε ξανά να αγωνιστούν, κάποιοι όχι, αλλά ο αντίπαλός μας, ο Λεβαδειακός, θα είναι ισχυρός. Μάλιστα, περιμένουμε ότι θα είναι πιο ισχυρός τώρα ο Λεβαδειακός, ότι θα προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση, γιατί το παιχνίδι αυτό το θέλει περισσότερο, λόγω της βαθμολογικής του θέσης στο πρωτάθλημα».

Για το αήττητο των τελευταίων πέντε αγώνων για την ομάδα του: «Είναι σημαντικό αυτό, όπως είναι σημαντικό ότι στα τρία τελευταία του πρωταθλήματος δεν δεχτήκαμε γκολ. Αυτό είναι μεγάλη βελτίωση. Τώρα, όμως, έχουμε να λύσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα, που είναι η απουσία του Φαμπιάνο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αμυνθούμε ιδιαίτερα καλά».

Για τον Νταρίντα: «Eπισήμως, δεν είναι δικός μας παίκτης ακόμη. Είναι μαζί μας, όμως, και θα αποτελέσει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα, όταν αποκτηθεί κι επίσημα. Φέρνει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα από το οποίο έρχεται. Μάλιστα, παίζει σε μια θέση που χρειαζόμαστε απαραιτήτως ενίσχυση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ