Ανακοίνωσε τον Τσιρίνος ο Βόλος

Ανακοίνωσε τον Τσιρίνος ο Βόλος

Παίκτης του Βόλου είναι και επίσημα ο Μίκαελ Άντονι Τσιρίνος, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Ο Βόλος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση για το δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς μετά την απόκτηση του 27χρονου μέσου Αλέξανδρου Καρτάλη, ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Μίκαελ Άντονι Τσιρίνος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας και από αύριο, Παρασκευή (23/12) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Κωνσταντίνου Μπράτσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα Μίκαελ Αντονι Τσιρίνος. Ο Τσιρίνος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσιρίνος από το 2014 μέχρι και πριν από τρεις ημέρες αγωνιζόταν στην Ολίμπια της Ονδούρας έχοντας 146 συμμετοχές και 42 γκολ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Μεξικάνικη Λόμπος (2018-19) και στο Βανκούβερ (2019).

Ο Τσιρίνος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής Ονδούρας με την Ολίμπια ενώ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στη χώρα του.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Τσιρίνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ