«Πρόταση της ΑΕΚ για Θορίγια»

«Πρόταση της ΑΕΚ για Θορίγια»

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Ελαντί Θορίγια έχει δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ.

Με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να βρίσκεται προ των πυλών, τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την ΑΕΚ κάνουν σιγά- σιγά την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, ήρθε σήμερα (23/12) στο προσκήνιο και η περίπτωση του Ελαντί Θορίγια.

Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με την Τενερίφη. Οπως αναφέρουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χτυπήσει την… πόρτα για τον Θορίγια, του οποίου το συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε επίσης: Όταν εσύ «φορτώνεις» τον άξονα και οι άλλοι σε… τρέχουν από τα πλάγια

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena Ser, κάνει λόγο για πολύ καλό συμβόλαιο από την πλευρά της ΑΕΚ και μένει να φανεί αν θα αποδεχτεί την πρόταση ο 32χρονος παίκτης.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 9 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ έχει περάσει και από τις Καρταγένα (36 γκολ) και Μούρθια (15 τέρματα σε 53 ματς).

«Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανάρρωσε από τον τελευταίο τραυματισμό δεν έχει περάσει απαρατήρητος από διάφορους συλλόγους κι ο ένας εξ αυτών είναι ΑΕΚ Αθηνών, η οποία μάλιστα έχει κάνει μια πολύ δυνατή οικονομικά πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται την αποχώρησή του από την ομάδα τη φετινή χειμερινή περίοδο».

Στη συνέχεια το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η «η ΑΕΚ αποτελεί πύλη στην Ελλάδα για πολλούς Ισπανούς παίκτες και τώρα δελεάζει τον Έλαντι με μια πολύ καλή πρόταση».

Δείτε τον Θορίγια εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ