Έρχονται άμεσα εξελίξεις με Μαντσίνι!

Έρχονται άμεσα εξελίξεις με Μαντσίνι!

Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, κλείνει οριστικά το deal για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Αργεντινό να αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των Πειραιωτών.

Από ανατροπή σε ανατροπή η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς αν και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Άρη και αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στον Λεβαδειακό, είναι θέμα χρόνου να πλέον να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στην περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Άρη, αλλά και με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και παρότι υπήρξε «σφήνα» από ομάδα της Ρωσίας, η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαντσίνι θα υπογράψει άμεσα στους πρωταθλητές και θα ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά από εκείνη του Ροντινέι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαντσίνι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των «κίτρινων» τα τελευταία χρόνια και φέτος μετράει 16 εμφανίσεις με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από τη γαλλική Μπορντό και στο διάστημα της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς είχε 115 συμμετοχές με 13 γκολ και 15 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ