Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ο Πάρντιου

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ο Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 και να κάνει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (29/12) με τον Παναιτωλικό.

Αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής από τον Άλαν Πάρντιου, ενόψει του αγώνα (29/2) με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης, άλλωστε, έχασε ένα ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς η επιλογή του Άγγλου τεχνικού να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 δεν του βγήκε.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων αναμένεται να επαναφέρει το σύστημα 4-2-3-1 στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Θα προχωρήσει, μάλιστα και σε αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα ορισμένων παικτών.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα και το κέντρο της άμυνας του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα πάρει τη θέση του Πίρσμαν δίπλα στον Μπράμπετς.

Ακόμα, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Γκαρθία, Πάλμα και Ιτούρμπε. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται από σήμερα να κάνει τις τελικές δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ